dilluns, 23 de juliol del 2012

FOC

He passat una nit de merda.
Costa dormir quan saps que s'està cremant part del teu present.
Quan ets conscient de la por, la desesperació i la lluita contra el foc.
Quan la impotència t'omple les ganes de sortir corrents però saps que no pots fer-ho.

Orgullosa de la gent que forma part de la nostra gent, en un terme ampli i global. Periodistes que tornen de vacances per estar al peu del canó, fent programes especials per ajudar en forma de centraleta a la organització global de la tragèdia.
Bombers que deixen les vacances a banda per cobrir el foc. personal sanitari, ADF's, i voluntaris. Anònims que demostren la qualitat humana de la que estem fetes les persones amb un mínim de sensibilitat.
Quan cal, hi som, no?
Doncs d'això parlo quan parlo de l'esperança i de confiar en les persones com a solució per a molts dels problemes que tenim. em queda demostrat que l'esperança ha de resistir. hem de resistir perquè tenim força per combatre qualsevol inclemència.

Sé que ploraré quan vegi els boscos cremats. Igual que ploro només d'escoltar els testimonis que veuen cremar les seves cases, d'imaginar-me la d'animals que per culpa de les mans humanes es deuen preguntar tantes coses, o només es preocupen per fugir del foc i l'escalfor...

Sempre m'ha fet por, respecte i alhora estima el foc. El més bonic del món quan el tens davant a la llar de foc, himnotitzan-te i alhora la més poderosa arma de destrucció natural.

I sé que per l'ecosistema és positiu que es cremin els boscos, que en part ha de ser així, però per un fill de puta que llença un cigarret per la finestra del cotxe??? i què passarà amb els terrenys? requalificació i posterior especulació?

El que no entenc és perquè algun personatge dels que ha pujat a Figueres a seguir de prop l'entramat, no se'l lliga d'un dels arbres per acabar la feina i avançar el Sant Martí...

I sóc molt fan dels qui es juguen la vida encarant-se amb el gran monstre... dixit.




Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada