dissabte, 7 de juliol del 2012

Dies i nits de clara i arròs.

Clara.
Clara.
Moto.
Tanatori de Collserola. Fa olor a roses i pins.
Croquetes casolanes, inducció miofascial i desbloquejos que arriben amb retard.
Rius i Taulet sembla que subasti nens de 5 a 10 anys, avui. juguen amb l'aigua.
Ballem mentre es fa l'arròs.

"Això no és per sempre, et faig un mail i ens veiem la setmana que ve". Evitem comiats que ens provoquen tristesa. ens autoenganyem Per sempre no és, és clar, sempre que no la segrestin, s'hauria de posar un cartellet "sóc catalana i les meves amigues més", perquè no podríem pagar el rescat.

Trobes, veus persones que han passat pel teu llit.

Altres que van estar a punt i les circumstàncies no van ajudar.

4: 30 matinada. un noi comença una conversa demanant-me un cigarret. no pot expressar-se amb claredat. Es nota que sent ràbia interna, em diu que ell es dedica a expressar-se i que  li hauria de sortir. de cop li arriba la fluïdesa verbal amb un glop de cervesa. M'explica que costa encetar una conversa amb algú que t'ha cridat l'atenció a tots els nivells.
Ric.
Em pregunta perquè ric, argumento que "tots els nivells" és un terme prou arrogant tenint en compte que només m'ha vist caminar.
"La teva cara desprèn intel·ligència , duresa i tendresa, i això crida l'atenció"  Zasca, aquesta és nova tu! "Doncs t'has equivocat, de llarg". Acabem parlant de Martin Heidegger i el seu existencialisme contemporani de Ser y Tiempo.

M'acabo enduent al llit la vindicación de Cuba, així, com qui no vol la cosa, després de parlar de primeres vegades, maltractes i moltes altres actituds antirevolucionàries que no vénen al cas.

D.O. Penedès
Clara
Clara
Clara
Clara
JB Cola
JB Cola

Si no recordo malament.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada