dilluns, 10 de setembre del 2012

màximes infinites.

És curiós com segons el teu estat i el teu moment de trajectòria vital pots canviar la reacció davant certes actituds o circumstàncies.

Quan ja pensaves que et coneixies, i sabies com reaccionaves davant aquestes coses, et segueixes sorprenent de tu mateixa, i de manera positiva. Deures ben fets aquest estiu, doncs, i resultats que es comencen a veure que són més bons de què esperaves, o han anat més enllà de que preveies.

Sense llàgrimes, sense catastrofismes emocionals, sense més. Perquè sembla que al cap i a la fi la importància a les coses li donem nosaltres. Destinar energia a coses que no convenen no té cap sentit, i ser capaç de no destinar-a és una feina que creia que trigaria més a aconseguir.

Perquè hi ha molta vida i molts aspectes d'aquesta altament disfrutables, i sembla que a vegades ho perdem de vista.

No obstant, aquesta vegada no ha estat el cas. La màxima "en els detalls hi ha l'essència" té un orígen, un sentit i un perquè.
La preferida, made in Uma "Plantaré un llimoner i els records s'hi penjaran de les branques" sembla possible i comença a sorgir el seu efecte, amb la bellesa que pretén, sense dolor.

La ja quasi mítica "em vas demanar temps,, i et vaig regalar l'eternitat" ja no és en clau de ràbia, sinó de deixar anar. Perquè si una cosa he après aquests dies, és que les persones les hem de deixar anar, per superar-les i poder avançar.

I es manté la gran "si quieres cambio verdadero, camina distinto", demostrada a petits passos...i demostrable durant tota l'existència vital que quedi.

Entre infinits, espirals que van i tornen, música i rialles.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

2 comentaris:

  1. Molt real, transmets positivisme a sacades!!!! Bé, una miqueta com sempre!!! jeje.
    M'agrada tan llegir-te!!!! ;-)

    ResponElimina
  2. DONCS A MI M'AGRADA MÉS COMPARTIR-TE EN DIRECTE JAJAJAJAJA. En majúscules!!! Petonassos!

    ResponElimina