dissabte, 11 de setembre del 2010

Deures fets?

Canviant Holanda per Marroc, altra vegada. Però enguany des d'una altra visió, des del canvi, des del Ramadà, des de la companyia curiosa, des de dins.
Desfer principis per tornar-los a fer, després de tres mesos sense estrés, sense cotxes, sense complicacions, sense res més que moments, instants, petits detalls, moments de reflexió, de solitud, de companyia, de feina, de no fer res, d'escoltar bona música, de retrobaments, tancaments d'etapes i molts començaments.

Tenir un cel al damunt que no te l'acabes, estels que no es poden ni comptar, el mar, sobretot el soroll de les onades quan tanques els ulls.

Visitar pobles propers i alhora tan llunyans, recórrer els mercats d'arreu, aprendre nous plats per cuinar, nous límits personals, altres que es fan inacabables, tot i ser límits.

Suquet de peix, rissotto, marisc, amanides, tatin de pera i poma, brie arrebossat, foie, salmó, magret d'ànec amb pinya, kebabs, pa amb tomata i bisbalenc.

Sortir a la terrassa i mirar les gavarres, i no sentir res. Durant molta estona. res de res.

Llegir molt, una mica per feina i la resta per plaer. Històries d'assassinats en convents de l'antiga Barcelona, móns grocs, extranys que vénen d'altres vides, Martí i Pol, Morrie, i el punt diari, secció concerts i festes.

No cobertura, no internet, no televisió, no telèfon.

Desconexió
Reflexió
Canvis importants
Retrobament
Tornada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada