divendres, 13 de juliol del 2012

Mil emocions

Aquesta setmana he viscut mil emocions diferents.
He hagut de replantejar els vincles que m'uneixen amb certes persones que fa temps que m'acompanyen. A vegades les circumstàncies s'interposen a les decisions. I ser-hi és important.
O potser és que sóc massa bona, però no obstant, no faig res que no senti.

Replantejar vincles també d'algú que fa poc que m'acompanya. Veig distància fredor i una lluita difícil per evitar coses que es volen, que sento ràbia, perquè les coses son més fàcils quan les deixes ser com necessites o et ve de gust que siguin. Però les decisions s'han de respectar. si no hi ha una força més poderosa que elles que faci replantejar-nos les coses. Com en el cas anterior.

He sentit indignació, aquest matí, quan m'he trobat unes deu persones dormint al carrer resguardades del vent matiner.
Semblava una imatge d'algun film als carrers colindants a les grans avingudes de NY. I no. era la puta/pura realitat. I estaven allà perquè no hi hauria lloc a l'alberg de l'ajuntament. I pensar en les situacions que rodejaven el carrer per on passava. hipoteques no pagades, desnonaments, i la cara de la ministra filladeputa somrient com bruixa de conte malèfica per l'aprovació de les retallades. Au va, estem bojos o què?

Somric, quan entro al metro i un grup de blues, un duet, ho dona tot al metro a les 9 del matí... quanta energia!!!!

I marxo amb plujes de sentiments. aquests i molts d'altres que es van combinant com les fases de a lluna, però reduïts en un curt espai de temps...



Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada